In 9 stappen naar een bewustvoller leven

De negen stappen staan voor de 9 modules die door mij zijn ontwikkeld en tot stand zijn gekomen door jaren lange studie, onderzoeken en ervaring. Ik praat niet alleen vanuit de boeken en juist daar ligt de kracht! Met mijn jongste zoon heb ik een intensieve route doorlopen en als kindertherapeut begeleid ik al jaren andere ouders in hun intensieve routes. Inmiddels weet ik dus precies wat er nodig is. Alle wel werkende factoren van diverse soorten therapieën en coaching, gecombineerd met mijn opleidingen en specialisaties en met mijn eigen behoorlijke dosis ervaring, heb ik weten te combineren. Zo is dit geweldige online opvoed en coach traject tot stand gekomen.

Een therapie die WEL werkt, ik begrijp je, ik weet de weg …

Holistisch kijk ik samen met jou naar de oorzaken van de problemen die er spelen en leer ik jou deze ook te zien, daar werken we vervolgens aan!

Het online traject:

Bij aanmelding maak je direct jouw eigen account aan waarmee je de online leeromgeving kunt gebruiken. De leeromgeving kun je op ieder device met internetverbinding gebruiken, handig voor onderweg, in de wachtkamer, tussendoor op je werk …

De lessen bestaan uit:
  • Video materiaal waarin ik vanuit mijn ervaring als kindertherapeut mijn kennis deel, tips geef en de opdrachten uitleg
  • Een compleet en uitgebreid werkboek waar je jouw vorderingen in bij houdt
  • Praktische opdrachten en opvoed tips om thuis direct in te zetten
  • Oefeningen
  • Meditaties/visualisaties
  • Blogs en herkenbare voorbeelden met oplossingen

Er zijn in totaal 46 hoofdstukken en 16 video’s onderverdeeld in 9 modules: Zicht op Gedrag, Opvoeden en ouderschap, Holistisch opvoeden, Effectief communiceren, Spiegelen in de opvoeding, Gezin en ontwikkeling, Gezin in balans, Opvoed flow en Opvoed tips.

Het uiteindelijke doel is dat je als ouder(s) de grip terug krijgt op jouw situatie en de rust en gezelligheid in jouw gezin weer terugkeert.

Het opvoedtraject geeft je de antwoorden en handvatten en is beschikbaar in drie varianten:
1. Online traject - met zeer uitgebreide video ondersteuning
2. Coaching op maat traject - voor ouders die behoefte hebben aan online begeleiding
3. Interactief coach traject - voor ouders die behoefte hebben aan één op één coachsessies

Dit online opvoed en coach traject geeft je antwoorden op je vragen, gaat jou ondersteunen om de opvoeding vorm te geven vanuit kennis, liefde, contact en vertrouwen.

In het opvoed en coach traject krijg je de tools om het leven te creëren zoals jij wilt door de betekenis te veranderen van wat je overkomt, op je afroept of creëert en hoe je ermee omgaat.

Je kunt het traject ook gebruiken om meer te leren over jezelf en holistisch opvoeden, zonder dat je je ergens niet fijn over voelt. Gewoon omdat je jezelf wilt ontwikkelen.

Of je nou een kleine verandering wilt effectueren in je leven of reuzenstappen wilt nemen, dit is de eerste stap!

Schrijf je vandaag nog in voor dit geweldige traject!

Start meteen!
In 3 maanden is de transformatie een feit.Nu starten